Shiatsu behandeling

Een shiatsubehandeling gaat over je hele lichaam heen op punten die overeen komen met de accupuncktuurpunten .

Normaliter wordt de behandeling door de kleren heen gegeven maar het is de keuze van de persoon zelf wat men prettig vind .

Als men de behandeling door de kleren heen wil ontvangen is het aan te bevelen makelijke soepel zittende kleding aan te hebben ( bij voorkeur katoen )

Frozen schoulders

Frozen shoulder

(letterlijk: bevroren schouder)

Een Frozen shoulder is het resultaat van een ontsteking van het gewrichtskapsel van de schouder. Hierdoor kan er een verdikking en verkleving van het gewrichtskapsel opreden , wat tot flink pijnlijke en langdurige klachten kan leiden 

Shiatsu brengt hierin verlichting van de klachten , maakt de verkleving beweegelijker zodat de energie weer kan gaan stromen .Dit gebeurt door een korte behandeling van schouder en nek .

Hoofdpijn / Migraine

Hoofdpijn en migraine hebben vele oorzaken, het kan hormonaal zijn maar ook vanuit nek of schouders komen .

Door stress en een verkeerde houding bouw je spanning op in de nek en schouders waardoor hoofdpijn kan ontstaan .

Een shiatsubehandeling kan hier veel in doen , het haalt de spanning weg en brengt het lichaam weer in balans.

Specialisatie : Hormoon behandeling

Hormonen doen veel met een mens en soms is deze hormoonhuishouding verstoort , hierdoor kunnen vele klachten ontstaan zo ook bijvoorbeeld bij , menstruatie en overgangs klachten en een vorm van migraine.

 

Een horrmoonbehandeling wordt vaak pas ingezet nadat er zo`n drie tot vier shiatsubehandelingen zijn gedaan en duidelijk is dat de oorzaak daar vandaan komt . 

 

Bij een hormoonbehandeling worden speciefieke  ( hormoon ) punten van de Shiatsu behandeld , de behandelingen zijn wat korter achter elkaar i.v.m de hormooncyclus van het lichaam. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met waneer de eisprong is bij bijvoorbeeld menstruatieklachten.

Specialisatie : Lumbago ( rug ) Behandeling

Er zijn vele soorten rugklachten 

Meridiaanleer en Masterpoints

Dit is een alinea. Klik hier om eigen tekst toe te voegen en te bewerken. Hier kun je jouw bezoekers je verhaal en bijzonderheden over jezelf vertellen.